Je kunt je producten betalen met een creditcard, debet kaart of met PayPal.We accepteren de meeste betaalkaarten.

Als je met een creditcard of debet kaart betaalt, moet je bij het plaatsen van je bestelling je kaartgegevens verstrekken. Je creditcard of debet kaart zal worden gedebiteerd voor de totale waarde van je bestelling op het moment dat de bestelling door ons is ontvangen. We accepteren of verzenden je bestelling pas als de uitgever van je creditcard of debet kaart het gebruik van de kaart voor de bestelde producten heeft goedgekeurd. Als we deze goedkeuring niet ontvangen, zullen we dit aan je doorgeven. We behouden ons het recht voor om de identiteit van de houder van de creditcard of debet kaart te verifiëren door om toepasselijke documentatie te vragen.

We nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om onze website veilig te maken en fraude te voorkomen.

Alle creditcard- en debet kaart transacties op deze website worden verwerkt door Mollie.nl

Als je via PayPal betaalt, zal je worden gevraagd om met je e-mailadres en wachtwoord in te loggen op je account om de betaling te bevestigen.

Je producten worden bezorgd na overboeking van je betaling. Als we niet binnen 30 dagen na de datum van je bestelling een betaling in beschikbare fondsen hebben ontvangen, zal je bestelling worden geannuleerd.

We zullen de producten naar je verzenden op het verzendadres dat in je bestelbevestiging staat vermeld. Het is echter mogelijk dat we documenten alleen per e-mail verzenden naar het e-mailadres dat je tijdens het plaatsen van de bestelling hebt verstrekt.